C i b e r a c t i va ' t

El Casal Cívic Riera Bonet té moltes aules i n'hi ha una que és diferent a les demés i l'anomenem Ciberespai. On pots aprendre a fer servir les eines d'un ordinador, a navegar per la xarxa de xarxes i comunicar-te amb gent de tot el planeta.
Des d'aquesta sala tens accés a tota mena de coneixements i a tot tipus d'informació. La qüestió és trobar el que vols amb eficàcia. Precisament això és una de les coses que s'ensenya -seguint un model propi de dinamització sociocultural.
Per dir-ho breument: És un espai dinàmic, obert a tothom, que dóna resposta al coneixement informàtic, a nivell bàsic.
En definitiva, la idea és que tothom qui vulgui pugui acostar-se amb facilitat a la principal eina de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC)
.

Nou any i nou trimestre
Diuen que el 2010 serà un any complicat, però al Ciberespai sabem superar les dificultats i mantenir els xips actius i l'esperit content. Amb voluntat de millorar, des del Ciberespai seguim atenent els suggeriments de la gent que ha passat per aquesta aula. Per això, amb els recursos dels que disposem, posem a l'abast de tothom un parell de cursos més: el Món Bloc i el 2n nivell d'Apropa't a l'Ordinador.
Tant els que ja coneixeu els cursos del Ciberespai, com els que ho fareu aviat, sapigueu que les inscripcions començaran a partir del 4 de gener a les 10 del matí, de manera presencial, i a partir de les 12 del migdia per telèfon. A sota d'aquestes línies pots veure la programació del 2n trimestre, que començarà el 12 de gener i finalitzarà el 25 de març.

Vine i Ciberactiva't!